MHM IQ-OVAL

DEZE MACHINE VALT ONDER DE SNELSTE OVALE TEXTIELDRUK-AUTOMATEN WERELDWIJD!

De MHM iQ-Oval is met zijn unieke ‘’intelligent Drive System’’ (iDS) een van de snelste ovale textieldrukautomaten wereldwijd. Deze machine vertegenwoordigd een compleet nieuw level op het gebied van prestaties, pasnauwkeurigheid en betrouwbaarheid.

Een 100% precisie in pasnauwkeurigheid is voorzien in de MHM iQ-Oval doordat ieder drukstation beschikt over een eigen pin, er zijn dus geen delen in deze machine die zorgen voor een mogelijke rek in de pasnauwkeurigheid.

De MHM iQ-Oval beschikt over een M-Touch Pro sturing, hierdoor bedient u de machine via een ultramoderne tablet anno nu. Deze manier van werken is erg snel en makkelijk.

De iQ-Oval is beschikbaar van 10 tot maar liefst 60 pallets. Bij keuze van een kleinere machine is de iQ-Oval in een later stadium nog modulair te vergroten met secties van 4 en/of 6 pallets. Door de bedieningsvriendelijke instelmogelijkheden is de machine zeer snel en eenvoudig in te stellen. Dit betekent dat u uw productie kunt upgraden naar een standaard op topniveau.

De MHM iQ-Oval heeft een standaard drukformaat van 50 x 70 cm. Het drukformaat is optioneel te vergroten naar 70 x 100 cm of zelfs naar 80 x 110 cm.

Lees hier meer over de MHM iQ-Oval.

palsprint.com
T +31 (0)13 577 37 67
info@palsprint.com

VOLG ONS OOK OP:

OFFERTE AANVRAGEN?

Geef via het slimme offerteformulier uw wensen aan ons door en wij nemen z.s.m. contact met u op.

Vraag een offerte aan

BEL MIJ TERUG

Vul uw gegevens in en druk op de knop.