MHM CARROUSEL

HIGH-PERFORMANCE ZEEFDRUKAUTOMATEN

MHM Carrousel is de plek waar u alles te weten kunt komen over de textieldrukautomaten van MHM. Alle machines van MHM worden volledig ontwikkeld en geproduceerd in Oostenrijk. Kenmerkend aan MHM zijn de kwalitatief sterke machines. MHM is een échte toevoeging aan uw productie en heeft een hele hoge productiecapaciteit.

MHM levert zeefdrukautomaten voor verschillende toepassingen. De MHM-machines zijn geschikt voor zowel de kleine als grote textieldrukker, met weinig of veel drukstations, carrouselvormig of ovaal. Het is mogelijk om de machine(s) te voorzien van bijvoorbeeld flockapparatuur of vacuümpallets om transfers met meerdere kleuren in één run te drukken!

Pals Print & Screen biedt 4 verschillende MHM machines met eigen specialisaties. Met dit aanbod zit er voor iedere productie wel een geschikte MHM machine tussen. Bekijk hier de machines:

MHM X-TYPE PLUS | MHM S-TYPE X-TREME | MHM SYNCHOPRINT 5000 | MHM IQ-OVAL

Heeft u interesse in onze machines? U kunt eenvoudig een offerte aanvragen via het offerteformulier. Bij vragen kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

palsprint.com
T +31 (0)13 577 37 67
info@palsprint.com

VOLG ONS OOK OP:

OFFERTE AANVRAGEN?

Geef via het slimme offerteformulier uw wensen aan ons door en wij nemen z.s.m. contact met u op.

Vraag een offerte aan

BEL MIJ TERUG

Vul uw gegevens in en druk op de knop.